Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Οι τυχεροί της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας.

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Μελισσοκομικού Συλλόγου Αχαΐας. Η εκδήλωση έλαβε μέρος στην Αγορά Αργύρη όπου διεξήχθη παράλληλα και το 1 Σεμινάριο Μελισσοκομίας. Τυχεροί της ημέρας αναδείχθηκαν οι εξής συνάδελφοι:
  1. Κος Ζαμπέτας Ανδρέας, ο οποίος κέρδισε 5 κουτιά ζυμάρια προσφορά της Δέλτα Μελισσοκομικής και του Κου Δημήτρη Γκλαβά.
  1. Κος Παπανδρέου Νίκος, ο οποίος κέρδισε μια συσκευή συρμάτωσης προσφορά της Πατραϊκής Μελισσοκομίας και του Κου Γεωργίου Γκλαβά.
  1. Κος Πολύδωρος Νίκος, ο οποίος κέρδισε ένα σετ νέου μελισσοκόμου προσφορά του Αχαϊκού Κέντρου Μελισσοκομίας και του Κου Γεωργίου Μούρτζη
  1. Κος Αθανασόπουλος Πολύβιος, ο οποίος κέρδισε ένα κιβώτιο κηρήθρες προσφορά της Πατραϊκής Μελισσοκομίας και του Κου Γεωργίου Γκλαβά.
  1. Κος Χαριζάνης Πασχάλης, ο οποίος κέρδισε 5 κουτιά ζυμάρια προσφορά της Δέλτα Μελισσοκομικής και του Κου Δημήτρη Γκλαβά.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τα καταστήματα και τους εκπροσώπους αυτών, για την άμεση και ανιδιοτελή συνεισφορά τους στην προσπάθεια που κατέβαλε αλλά και που καταβάλει ο Σύλλογος μας, όπως και για τα χρηστικά και επίκαιρα δώρα τα οποία προσέφεραν. Ευχαριστούμε όλους εσάς που δίνετε δύναμη και πνοή στην προσπάθεια του Συλλόγου μας. Τέλος ευχαριστούμε και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την προβολή της εκδήλωσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου