Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Ταχύρρυθμες Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων έτους 2022

Συνάδελφοι καλησπέρα, σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της Δράσης 1.3 «Ταχύρρυθμες Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων έτους 2022» διοργανώνει δωρεάν τριήμερη εκπαίδευση μελισσοκόμων, διάρκειας 15 ωρών στα πλαίσια του εθνικού προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με τίτλο «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» για το έτος 2022.

Η εκπαίδευση θα γίνεται από τις 15:30 έως 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, στη Πάτρα στις 13, 14 και 15 Απριλίου.
Στα πλαίσια της εκπαίδευσης, οι επαγγελματίες μελισσοκόμοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω σε θέματα σχετικά με:
➢ Μέθοδοι εντατικής εκμετάλλευσης μελισσοσμηνών
➢ Παραγωγή σύνθετων προϊόντων με βάση τα προϊόντα της κυψέλης καλλυντικά,
προϊόντα διατροφής, φάρμακα, κλπ)
➢ Τυποποίηση – εμπορία – προώθηση – σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων
Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μελισσοκόμοι, να υποβάλουν αίτηση στο Πρακτικό Γεωργικό Σχολείο Πατρών (Ν.Ε.Ο. & Λ. Αμερικής, είσοδος από Θερμοπυλών), προσκομίζοντας θεωρημένο μελισσοκομικό βιβλιάριο ή φωτοαντίγραφο αυτού. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κύριο Λαγωγιάννη Ιωάννη στο τηλέφωνο του Τμήματος, 2610421264 καθημερινά 10:00 με 12:00. Η επιλογή συμμετοχής θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου