Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Υπερίσχυσε η ενότητα, κέρδισαν οι Μελισσοκόμοι & η Ελληνική Μελισσοκομία



Με μεγάλο ενδιαφέρον, μέσα σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα χωρίς υπερβολές και με πολύ συζήτηση πριν και μετά την Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Μελισσοκόμων, προσήλθαν οι αντιπρόσωποι των Μελισσοκομικών Συλλόγων το Σάββατο 23/02/2019 στην Λάρισα.

Ευχάριστη έκπληξη το αποτέλεσμα το οποίο ήταν συναινετικό και από τις δυο πλευρές, δίνοντας όλοι μεγάλη έμφαση στην ενότητα και στα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο επί σειρά ετών. Αυτό που κάποιοι εύχονταν τις προηγούμενες μέρες, δηλαδή την διάσπαση του κλάδου, αποφεύχθηκε από τους μελισσοκόμους, οι οποίοι κατάλαβαν πως αυτά που ενδεχομένως να μας χώριζαν ήταν πολύ λίγα & πολύ μικρά, μπροστά σε αυτά που μας ενώνουν. 


Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον Προέδρο της ΟΜΣΕ κο Βασίλη Ντούρα, Συγχαρητήρια και στα νεα μέλη του ΔΣ της ΟΜΣΕ στον κο Αναστάσιο Ποντίκη, στον κο Αναστάσιο Δημητρόπουλο και στον κο Ιωάννη Χαρίση.

Κλείνοντας να πούμε ότι αυτό που πετύχαμε όλοι το Σάββατο οφείλουμε να το διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού και να κινηθούμε όλοι συντεταγμένα ώστε να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις που μας επιφυλάσσει το μέλλον.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου