Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Αχαίας στο Πλέβεν


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκδρομή του Μελισσοκομικού συλλλόγου Αχαιας στο Πλέβεν της Βουλγαρίας στις 10-12 Φεβρουαρίου 2017. Μια νέα διοργάνωση, που παρ' όλες τις αντιξοότητες, τις δύσκολες στιγμές, την απειρία της πρώτης φοράς, με  ενδεχομένως λάθη και παραλήψεις, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία



Η πρώτη διοργάνωση του Μελισσοκομικού συλλόγου Αχαΐας, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των συμμετεχόντων, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μετά το τέλος του αγώνα, σε προσωπικές συνομιλίες με πολλούς συναδέλφους - εκδρομείς, διαπιστώσαμε πως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και δεν είχαν τίποτε αρνητικό να επισημάνουν. Αυτό δείχνει ότι επετεύχθη ο πρώτος μας στόχος που ήταν να προσφέρουμε μια υψηλού επιπέδου εκδρομή. Παράλληλα επετεύχθη και ο δεύτερος στόχος μας, , η δυνατότητα που δόθηκε στου συμμετέχοντες να δουν από κοντά μια έκθεση στο εξωτερικό και συνάψουν & συνεργασίες με συναδέλφους, κατασκευαστές και εμπόρους του εξωτερικού.



Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η 1η εκδρομή στο Πλέβεν αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση για τις προσπάθειες των μελών του ΔΣ, που πλέον ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τις προσδοκίες και μας επιτρέπει να θέσουμε υψηλότερους στόχους, ενόψει του επόμενου ραντεβού που θα δοθεί στην Κωνσταντινούπολη τον Σεπτέμβριο στην έκθεση Apimondia.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 48 συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ πολλοί από αυτούς ταξίδεψαν από πολύ μακριά για να παραβρεθούν στην εκδρομή. Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε τη θετική τους  διάθεση την οποία μετέδωσαν και σε εμάς.


 Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου πιστέψαμε και πιστεύουμε στο θεσμό της συλλογικότητας και δίνουμε την δέσμευση μας για την καθιέρωση τέτοιων διοργανώσεων ως μόνιμους θεσμούς. Στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όλους εσάς που συμμετείχατε σε αυτήν την εκδρομή, να μας αποτυπώσετε και να μας αποστείλετε στο email του συλλόγου: beeclubachaia@gmail.com, τις δικές σας παρατηρήσεις και σχόλια προκειμένου να βελτιώσουμε στο έπακρο την ποιότητα των παροχών και υπηρεσιών αντίστοιχων πρωτοβουλιών του συλλόγου μας.   







 



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου